Pentru rezervari suna la 0755 826 906 sau rezerva onlineRezerva acum

Nota de informare privind protectia datelor personale

Nota de informare privind protectia datelor personale

Subscrisa, Restaurant Toscana, denumita în continuare societatea,

Având în vedere Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, dispozitiile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va aducem la cunostinta faptul ca,  în vederea realizarii atributiilor stabilite de lege si desfasurarii activitatii curente, inclusiv derularii activitatilor contractuale, societatea colecteaza date cu caracter personal, iar conform prevederilor legale privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatea are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopul specificat, datele personale furnizate, cu ocazia accesarii site-ului www.restauranttoscana.ro

Societatea nu va prelucra datele personale decât în masura în care acest demers este necesar îndeplinirii scopului mentionat, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Ce informatii colectam despre dumneavoastra

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci când interactionati cu noi (de exemplu, informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site-ul nostru web sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau în orice alta modalitate). Aceasta include informatii pe care le furnizati atunci când va înregistrati pentru a utiliza site-ul nostru, când va abonati la serviciile noastre, participati la forumuri de discutii sau în alte activitati de comunicare sociala de pe site-ul nostru si când raportati o problema legata de site-ul nostru. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, descriere personala si fotografie, vârsta, data nasterii si sexul, precum si alte informatii, dupa caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala. În cazul în care ne furnizati în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu Website-urile noastre sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau în orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim, cu exceptia cazului în care ati facut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom sterge aceste date de pe Website-urile noastre numai daca legea impune astfel sau daca nu dorim sa le pastram.

De fiecare data când vizitati Website-urile noastre, colectam automat urmatoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate si prelucrate în numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti;

Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati www.allaboutcookies.org sau sa vedeti www.youronlinechoices.eu, care contine informatii suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.

  • date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secventa de clicuri catre, prin si de la Website-urile noastre (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul Utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru clienti.

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, si anume: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, stare civila, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala – diplome-studii, situatie familiala, imagine, interesul, disponibilitatea etc. Pentru îndeplinirea scopului specificat mai sus sunteti obligat (a) sa furnizati datele complete, actualizate si corecte, acestea fiind necesare prestarii unor servicii cât mai personalizate. Refuzul dumneavoastra privind colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal determina imposibilitatea primirii unor informatii complete si adaptate nevoilor dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate.

Prin parcurgerea prezentei note, va exprimati consimtamântul în mod expres, neechivoc, liber si informat ca societatea sa înregistreze aceste date si sa le administreze în vederea scopului mentionat.

Destinatarii datelor cu caracter personal pot fi: reprezentantii societatii, parteneri contractuali de servicii de înregistrare date si servicii, autoritati judecatoresti, autoritati publice centrale si locale, politie, parchet (în limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), organizatii de cercetare a pietei (scop statistic) etc.

Societatea utilizeaza informatiile personale pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor dumneavoastra, pentru a comunica cu dumneavoastra, în vederea asigurarii unor servicii de calitate si adaptate nevoilor dumneavoastra. Confidentialitatea datelor personale va fi asigurata de catre societate si nu vor fi furnizate catre alti terti în afara celor mentionati în prezenta nota.

În vederea realizarii scopului mentionat, societatea va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe toata perioada de desfasurare a activitatilor societatii, pâna în momentul în care dumneavoastra., sau reprezentantul dumneavoastra. legal, veti manifesta dreptul de opozitie/de stergere. Ulterior încheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, daca dumneavoastra sau reprezentantul legal nu va manifestati dreptul de opozitie/de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre societate pe durata de timp prevazuta în procedurile interne ale societatii si/sau vor fi distruse.

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Conform prevederilor legale aplicabile, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor – puteti obtine stergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legala sau în alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii în cazul în care contestati exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, în special, prelucrarilor de date care se întemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul de a depune plângere – puteti depune plângere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – în cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamântul dumneavoastra, vi-l puteti retrage oricând. Retragerea consimtamântului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramânand în continuare valabila.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa Responsabilului de protectia datelor din cadrul societatii cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@restauranttoscana.ro sau la adresa Suceava, cartier Obcini (fostul Crinul Alb, sub Club Office)

Societatea poate, daca este cazul, sa solicite persoanei interesate sa puna la dispozitie informatii suplimentare pentru a stabili identitatea acesteia.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.